À la carte menüü

Eelroog

Aasiapärane pardisalat

Õhukeseks viilutatud pardifilee, segatud krõmpsuvate köögiviljade ja kergelt vürtsika kastmega
9€

Tuunikala tartar

Kergelt vürtsikas ja maitsekas värskest tuunikalast valmistatud salat
11€

Caesari salat kanaga

Krõmpsuv rooma salat, krutoonid ja parmesani juust, serveeritud
kreemise Caesari kastmega
8€

Pearoog

Ahjus küpsetatud sea kaelakarbonaad

Klassikaline ja maitseküllane roog, maitsestatud
küüslaugu, sinepi ja ürtidega ning küpsetatud madalal kuumusel
15€

Šašlõkk

laagerdunud sealiha, küpsetatud elaval tulel ja
serveeritud küpsetatud sibulaga
14€

Veiseliha punase veini kastmes

pikalt hautatud hõrk veiseliha, rikkaliku punase veini
kastmega
18€

Ürtidega maitsestatud kana

mahlane kintsuliha, õrnalt küpsetatud ja rikastatud
aromaatsete maitsetaimedega
13€

Suitsulõhe

umamimaitselise glasuuriga lõhefilee, valmistatud
traditsioonilises suitsuahjus
17€

Pasta Carbonara

kreemjas pasta peekoni, munakollase ja värskelt riivitud
Pecorino
Romano ning parmesaniga
9€

Kreemjas pasta kolmest juustust

rikkalikult juustune pasta sulandub kokku Pecorino
Romano, trühvlijuust ja aromaatne parmesan.
Pasta serveeritakse värske ürdiga
9€

Trühvlirisoto

siidine risoto metsaseene ja valge trühvliõliga, viimistletud
parmesani ja värskete ürtidega
12€

Dessert

Šokolaadi laavakook

soe ja suussulav šokolaadikook. Serveeritakse kas
vahukoore ja värskete marjade või sametise
vanillijäätisega.
6€/7€

Oreo-toorjuustukook marjadega

reemjas toorjuustukook krõbeda Oreo-põhja peal.
Kaunistatud värskete marjadega.
6€
Scroll to Top