À la carte menüü
Eelroog
Aasiapärane pardisalat
Õhukeseks viilutatud pardifilee, segatud krõmpsuvate köögiviljade ja kergelt vürtsika kastmega
Tuunikala tartar
Kergelt vürtsikas ja maitsekas värskest tuunikalast valmistatud salat
Caesari salat kanaga
Krõmpsuv rooma salat, krutoonid ja parmesani juust, serveeritud
kreemise Caesari kastmega
kreemise Caesari kastmega
Pearoog
Ahjus küpsetatud sea kaelakarbonaad
Klassikaline ja maitseküllane roog, maitsestatud
küüslaugu, sinepi ja ürtidega ning küpsetatud madalal kuumusel
küüslaugu, sinepi ja ürtidega ning küpsetatud madalal kuumusel
Šašlõkk
laagerdunud sealiha, küpsetatud elaval tulel ja
serveeritud küpsetatud sibulaga
serveeritud küpsetatud sibulaga
Veiseliha punase veini kastmes
pikalt hautatud hõrk veiseliha, rikkaliku punase veini
kastmega
kastmega
Ürtidega maitsestatud kana
mahlane kintsuliha, õrnalt küpsetatud ja rikastatud
aromaatsete maitsetaimedega
aromaatsete maitsetaimedega
Suitsulõhe
umamimaitselise glasuuriga lõhefilee, valmistatud
traditsioonilises suitsuahjus
traditsioonilises suitsuahjus
Pasta Carbonara
kreemjas pasta peekoni, munakollase ja värskelt riivitud
Pecorino
Romano ning parmesaniga
Pecorino
Romano ning parmesaniga
Kreemjas pasta kolmest juustust
rikkalikult juustune pasta sulandub kokku Pecorino
Romano, trühvlijuust ja aromaatne parmesan.
Pasta serveeritakse värske ürdiga
Romano, trühvlijuust ja aromaatne parmesan.
Pasta serveeritakse värske ürdiga
Trühvlirisoto
siidine risoto metsaseene ja valge trühvliõliga, viimistletud
parmesani ja värskete ürtidega
parmesani ja värskete ürtidega
Dessert
Šokolaadi laavakook
soe ja suussulav šokolaadikook. Serveeritakse kas
vahukoore ja värskete marjade või sametise
vanillijäätisega.
vahukoore ja värskete marjade või sametise
vanillijäätisega.
Oreo-toorjuustukook marjadega
reemjas toorjuustukook krõbeda Oreo-põhja peal.
Kaunistatud värskete marjadega.
Kaunistatud värskete marjadega.