Pulma menüü

Pakume rikkalikku buffee-stiilis sooja toitu ja külmlauda, et muuta teie sündmus eriliseks ja meeldejäävaks.

Pearoad (valige kaks pearooga järgmistest):

Grillitud kanaliha ürdimarinaadis – mahlane kana kintsuliha, mis on marineeritud aromaatsete Vahemere ürtidega ning küpsetatud kuldpruuniks.
Veiseliha punase veini kastmes – pikalt hautatud hõrk veiseliha, rikkaliku punase veini kastmega.
Ahjus küpsetatud sea kaelakarbonaad – klassikaline ja maitseküllane roog, kus liha on maitsestatud küüslaugu, sinepi ja ürtidega ning küpsetatud madalal kuumusel.
Kodune marineeritud šašlõkk seakaelakarbonaadist– mahlane ja õrn seakaelakarbonaad, spetsiaalses marinaadis. Küpsetatud lahtisel tulel, et saavutada
suitsune klassikaline maitse.
Ahjulõhe – umamimaitselise glasuuriga lõhefilee.

Pearoale lisanduvad alati:

Grillitud köögiviljad ürtidega – hooajalised köögiviljad, mis on kergelt röstitud oliiviõlis ja maitsestatud värskete ürtidega.
Võikartul – võis aurutatud värske kartul tilliga.

Salativalik (valige neli salatit järgmistest):

Röstitud peedi ja fetajuustusalat – Karamelliseeritud ahjupeet rukola padjal, kreemja fetajuustuga.
Klassikaline Caesari salat – Krõmpsuv rooma salat, krutoonid ja parmesani juust, serveeritud kreemise Caesari kastmega. Valida saab kanaga, lõhega või lihavaba.
Mozzarella-tomati-basiiliku salat – Itaalia stiilis klassika, kus mahlased tomatid ja pehme mozzarella moodustavad täiusliku kombinatsiooni värske basiiliku ja oliiviõli lisandiga.
Kevadine värske salat kergelt marineeritud köögiviljadega – Värske ja kerge segu lehtsalatitest, mis on täiendatud marineeritud köögiviljade ja särtsaka kastmega.
Roheline segasalat erilise kastme ja seemnetega – Värske ja kerge segu lehtsalatitest, mis on viimistletud röstitud seemnete ja salajase erilise kastmega.
Aasiapärane pardisalat riisinuudlitega – Mahlased grillitud pardifilee viilud, segatud krõmpsuvate köögiviljadega ja kergelt vürtsika kastmega, millele lisavad tekstuuri seesamiseemned ja riisinuudlid.
Klassikaline kartulisalat – Nostalgiline ja armastatud kodune salat.

Suupisted

Punane kalamari või tuunikala tartar (tee valik)
Valik lihalõike ja kohapeal valminud suitsuliha
Krõbedad grissiinid ja kreekerid
Klassikalised täidetud munad ja singirullid
Värskelt hapendatud kurk, hapukurk ja tšilli-koriandri kurgid

Hind: 35 €/inimene

Hinnas sisaldub vesi, erinevad mahlad, kohv, tee, leib, sai ja maitsevõi.


Lisatasu eest

Juustu- ja puuviljavaagen (erinevad juustud, hooajalised puuviljad ja marjad, kreekerid) – 25 €/kg
Dipivaagen (värsked köögiviljad ürdise dipikastmega) – 12 €/kg
Šokolaadi-rosina kringel – 1 kg / 30 €
Oreo-toorjuustukook – 1 kg / 30 €

Joogivalik:
  • Valge vein – 17 €/pudel
  • Punane vein – 18 €/pudel
  • Prosecco või cava – 15 €/pudel
  • Vaadiõlu ja -siider – 4 €/0,5 l
Renditasu

Renditasu sisaldab heli- ja valgustehnikat, pidulikku inventari, ruumide ettevalmistust ja kasutust ja koristust peale üritust.

Siseruum + terrass: 350 €
Ainult siseruum: 300 €

Vastavalt Teie soovidele saame menüüs muudatusi teha!

Scroll to Top